Απαιτητικές οι ερωτήσεις στο συντακτικό για τα Λατινικά Ανθρωπιστικών Σπουδών και “μέτριας δυσκολίας” τα θέματα στη Χημεία Κατεύθυνσης. Διαβάστε τις απαντήσεις στα δύο μαθήματα. Ποιο το σχόλιο των εκπαιδευτικών

Στα μαθήματα των Λατινικών (Ανθρωπιστικές Σπουδές) και της Χημείας (Θετικές Σπουδές) εξετάστηκαν σήμερα, Δευτέρα, οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων με το νέο σύστημα.

Στα ίδια μαθήματα, Λατινικά Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Χημεία Θετικής Κατεύθυνσης, εξετάστηκαν και οι υποψήφιοι Ημερήσιων και Εσπερινών Γενικών Λυκείων και ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ με το παλαιό σύστημα.

“Τα θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας. Κάλυπταν όλο το φάσμα της νέας ύλης και δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλης έκτασης”, σχολιάζει ο ΟΙΕΛΕ για τα ζητούμενα στη Χημεία Κατεύθυνσης για αποφοίτους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, παλαιού και νέου συστήματος ταυτόχρονα.

“Τα φετινά θέματα των Λατινικών, εξετάζουν αποσπάσματα των κειμένων 20, 25 και 29. Τα ερωτήματα Β1 και Β2 που αναφέρονται στο ονοματικό και ρηματικό μέρος της γραμματικής καλύπτουν ευρύ φάσμα της ύλης χωρίς να παρουσιάζουν ιδιαίτερες δυσκολίες στην επίλυσή τους”.

Λατινικά Ανθρωπιστικών Σπουδών

ΕκφωνήσειςΑπαντήσειςΣχολιασμός

Χημεία Θετικών Σπουδών

ΕκφωνήσειςΑπαντήσειςΣχολιασμός

news247.gr, oefe.gr