Αρχείο Αύγουστος, 2015

Επιτυχόντες μαθητές του Φροντιστηρίου μας στις Πανελλήνιες 2015

Παρασκευή, 28 Αυγούστου, 2015

Τα Φροντιστήρια Βογιατζή εύχονται συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες μαθητές τους.

epit2015_1

Βάσεις 2015: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα – Δείτε τις βάσεις και τα στατιστικά

Τετάρτη, 26 Αυγούστου, 2015

Βάσεις 2015: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα - Δείτε τα στατιστικά

Σχετικά με τα αποτελέσματα εισαγωγής των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες επιλογής των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

(περισσότερα…)

Τι προβλέπει ο νέος νόμος για τις μετεγγραφές

Τετάρτη, 26 Αυγούστου, 2015

panel

Τι προβλέπει ο νέος νόμος για τις μετεγγραφές

τα άρθρα του νόμου που αναφέρονται στις μετεγγραφές είναι τα: 21,22,23

Δείτε το ΦΕΚ αναλυτικά σε μορφή pdf 

Εκπλήξεις στις Βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ – Πτώση και… πόρτα στους αριστούχους

Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2015

Εχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα αποτελέσματα των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων και την εισαγωγή περίπου 68.500 υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας, αναμένεται η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής (πέρυσι ανακοινώθηκαν στις 28 Αυγούστου).

Θα «πέσουν» ή «θα ανέβουν οι βάσεις»; Σ’ αυτό, ακριβώς, το ερώτημα επικεντρώνουν εκπαιδευτικοί φορείς και πρόσωπα, στον άξονα αυτού του ερωτήματος περιστρέφονται χιλιάδες γονείς και υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων.

Η ίδια η κίνηση των βάσεων ντύνεται με μια θαυματουργική δύναμη, άλλοτε θεία και άλλοτε διαβολική, και αναδεικνύεται άλλοτε ως φορέας σωτηρίας και άλλοτε ως φορέας ολοκληρωτικής καταστροφής.

(περισσότερα…)

Αύριο οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ – ΤΕΙ – Πως θα ενημερωθείτε

Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2015

Αύριο, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθούν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου (http://results.it.minedu.gov.gr) , πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο). Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους.

Σημειώνεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, θα εφαρμοστεί σύστημα ηλεκτρονικών εγγράφων των πρωτοετών φοιτητών στα τμήματα και τις σχολές στις οποίες πέρασαν. Έτσι, ειδικά όσοι εισαχθούν σε τμήματα που εδρεύουν μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν εκεί για συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής, αλλά θα το κάνουν μέσα από μια ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας. Παράλληλα, θα στείλουν ταχυδρομικά στις γραμματείες των σχολών τα δικαιολογητικά που θα τους ζητηθούν.

Το ελληνικό “Linkedin” αλλάζει την εύρεση εργασίας στο διαδίκτυο

Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2015

Εύχρηστη για όλες τις ηλικίες, η πλατφόρμα εργασίας του proson.gr αλλάζει το τοπίο εύρεσης εργασίας στο ελληνικό διαδίκτυο

Αναμφίβολα το εργασιακό τοπίο στην Ελλάδα άλλαξε κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Μεγάλες εταιρείες έφυγαν, οι μισθοί άλλαξαν, άλλες εταιρείες δημιουργήθηκαν, ενώ οι ηλικιακές ομάδες που ψάχνουν για εργασία αυξήθηκαν.

Νέοι με μεταπτυχιακά, σεμινάρια, διάφορα προσόντα,  ειδικευμένοι και ανειδίκευτοι ρίχνονται καθημερινά στον στίβο της εύρεσης εργασίας.

Μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες ελληνικές συνθήκες, η πλατφόρμα σύνδεσης εργοδότη – εργαζόμενου του proson.gr έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην εύρεση εργασίας και στο job posting των εταιρειών.

Το Proson.gr ξεκίνησε ως εκλεκτικός αναμεταδότης θέσεων εργασίας ώσπου να φτάσει στην τωρινή του και τελική του έκδοση.

(περισσότερα…)

Βάσεις 2015: Αυτές είναι οι σχολές που σημειώνουν κατακόρυφη πτώση

Σάββατο, 22 Αυγούστου, 2015

Βάσεις 2015: Αυτές είναι οι σχολές που σημειώνουν κατακόρυφη πτώση

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν οι φετινές βάσεις για την εισαγωγή των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Δείτε σε ποιες σχολές θα σημειωθεί κατακόρυφη πτώση.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η πτώση θα είναι μεγάλη ακόμα και σε σχολές των μεγάλων αστικών κέντρων όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Ακόμα και η Ιατρική της Αθήνας μπορεί να πέσει κάτω από τα 19.000 μόρια.
Η πτώση θα είναι ιδιαίτερα αισθητή όπως λένε εκπαιδευτικοί αναλυτές σε σχολές που έχουν μαθήματα αυξημένης βαρύτητας όπως τα Μαθηματικά και η Φυσική Κατεύθυνσης αφού εκεί σημειώθηκαν οι χειρότερες επιδόσεις.

Πιο αναλυτικά:

(περισσότερα…)

Υποτροφίες

Σάββατο, 22 Αυγούστου, 2015

Τα Φροντιστήρια ΒΟΓΙΑΤΖΗ θα συμμετέχουν στις υποτροφίες του ΟΕΦΕ και του Όλοι Μαζί Μπορούμε.

Πληροφορίες στο Φροντιστήριο και στο site του ΟΕΦΕ.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στα διαγνωστικά τεστ και στις υποτροφίες.

2015_Poster_Ypotrofies_OEFE_clear

Διαγνωστικά Τεστ Σεπτεμβρίου

Σάββατο, 22 Αυγούστου, 2015

Τα Φροντιστήρια ΒΟΓΙΑΤΖΗ θα συμμετέχουν στα διαγνωστικά Τεστ Σεπτεμβρίου του ΟΕΦΕ.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή στα διαγνωστικά τεστ και στις υποτροφίες.

2015_Poster_DiagnostikaTest_OEFE_clear

 

 

 

Αναζήτηση
Κατηγορίες
Αρχείο

You are currently browsing the Blog ΒΟΓΙΑΤΖΗ blog archives for Αύγουστος, 2015.