Αρχείο Ιούνιος, 2014

Σαρωτικές αλλαγές και αντιδράσεις: Νέο εισοδηματικό όριο στις μετεγγραφές φοιτητών!

Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2014

foitites

Σοβαρές διαφωνίες εκφράζουν οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων, στις αλλαγές που σχεδιάζει το υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις μετεγγραφές φοιτητών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με “Τα Νέα”, τους βρίσκει αντίθετους το ενδεχόμενο να προσφερθεί το δικαίωμα μετεγγραφής σε ακόμα περισσότερους φοιτητές, το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Σημειώνουν ότι μπορεί να επαναληφθεί αυτό που γινόταν στο παρελθόν, δηλαδή να γεμίζουν ασφυκτικά τα ιδρύματα στα μεγάλα αστικά κέντρα και να δυσκολεύει το εκπαιδευτικό έργο.

(περισσότερα…)

Με 17.960 διαδραστικούς πίνακες εξοπλίζονται τα σχολεία!

Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2014

CF1A1F73E69E6F16AC7B4F753192A47F

Έργο συνολικού προϋπολογισμού 42.856.730 ευρώ

Με 17.960 διαδραστικούς πίνακες θα εξοπλιστούν δημοτικά, γυμνάσια και Επαγγελματικά Λύκεια σε όλη τη χώρα. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 42.856.730 ευρώ για το οποίο έχει εκδοθεί η σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων η οποία έχει καταληκτική ημερομηνία την 3ηΣεπτεμβρίου.

Στόχος του εν λόγω έργου είναι η ψηφιακή αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση μέσω της εισαγωγής Διαδραστικών Συστημάτων.

(περισσότερα…)

Το βατερλό στην Α’ Λυκείου φέρνει αλλαγές- Πώς θα υπολογίζεται η βαθμολογία για την προαγωγή των μαθητών στην επόμενη τάξη!

Παρασκευή, 27 Ιουνίου, 2014

exetaseis-660_1

Την ώρα που ο αριθμός των μαθητών Λυκείου που θα πρέπει να δώσει εξετάσεις και πάλι τον Σεπτέμβριο έχει αυξηθεί εντυπωσιακά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις έως και το 40%, το Υπουργείο Παιδείας προχωρά σε βελτιώσεις του τρόπου υπολογισμού της βαθμολογίας σε ορισμένα μαθήματα της Α΄ Λυκείου, ώστε να γίνει ευκολότερη η προαγωγή των μαθητών στην επόμενη τάξη.

(περισσότερα…)

Υπ. Παιδείας: Ως τις 3 Ιουλίου οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2014

1964366_b2

Το αργότερο έως τις 3 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Θανάση Κυριαζή, οι βαθμοί θα ανακοινωθούν το αργότερο έως τις 3 Ιουλίου. Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου. Παράλληλα, τόνισε ότι οποιαδήποτε εκτίμηση για την πορεία των βάσεων είναι επισφαλής, αφού δεν έχουν δοθεί οι βαθμολογίες και δεν έχουν κατατεθεί τα μηχανογραφικά. Σημειώνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης είναι η 14η Ιουλίου.

(περισσότερα…)

Bατερλώ για τους μαθητές της Α’ Λυκείου

Πέμπτη, 26 Ιουνίου, 2014

590_e540be410a6aa1c25313b4f96f791870

Σχεδόν 4 στους 10 μαθητές της Α’ Λυκείου «κόπηκαν» στις Προαγωγικές Εξετάσεις που διεξήχθησαν κατά 50% μέσω της Τράπεζας Θεμάτων και κινδυνεύουν να μείνουν στην ίδια τάξη. Βαθμολογική καθίζηση καταγράφεται σε Άλγεβρα, Γεωμετρία και Αρχαία.

Βαθμολογικό «βατερλώ» σε μία σειρά βασικών μαθημάτων καταγράφεται στις προαγωγικές εξετάσεις της Α΄ Λυκείου που διεξήχθησαν κατά 50% μέσω της Τράπεζας Θεμάτων, με αποτέλεσμα σε αρκετές περιοχές το ποσοστό των μετεξεταστέων να ανέρχεται στο 40%!

(περισσότερα…)

ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΗΧΗΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Δευτέρα, 23 Ιουνίου, 2014

22faaad418fb44d6b744bd607873204f

Οι θέσεις που θα διατεθούν για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος δεν διαφέρουν σημαντικά ως προς το σύνολό τους, ωστόσο υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε ορισμένα τμήματα συγκριτικά με πέρυσι.

Το «Έθνος – Παιδεία», μετά και την εικόνα που διαμορφώνεται από τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων, επιχειρεί μία πρώτη εκτίμηση για την πορεία των βάσεων εισαγωγής.

Η κίνηση των βάσεων δεν θα είναι ενιαία, ειδικά για τις στρατιωτικές σχολές, καθώς περιλαμβάνονται και στα 5 επιστημονικά πεδία. Οι περισσότερες είναι ενταγμένες στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο, όπου δεν αναμένονται σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι. Πρόκειται για τις σχολές Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτικών Δοκίμων.

(περισσότερα…)

Στα ύψη οι βάσεις στις περιζήτητες σχολές. Στο “ρετιρέ” Ιατρική, Νομική και στρατιωτικές σχολές!

Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2014

vaseis

Οι περιζήτητες σχολές των ΑΕΙ, όπως η Ιατρική, η Νομική αλλά και οι στρατιωτικές σχολές αναμένεται να σημειώσουν σημαντική άνοδο.

Τα επικαιροποιημένα στοιχεία από τα βαθμολογικά κέντρα επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις. Οι περιζήτητες σχολές (Ιατρική, Νομική κλπ), αλλά και τμήματα στρατιωτικών (ΣΣΑΣ) εξελίσσονται σε άπιαστες, καθώς σε αυτές μπορούν να εισαχθούν μόνο οι άριστοι.

(περισσότερα…)

Αλλάζει ο εργασιακός χάρτης στην Ελλάδα: Αυτά είναι τα επαγγέλματα με μέλλον!

Παρασκευή, 20 Ιουνίου, 2014

ergasia-mellon-660

Η οικονομική κρίση άλλαξε δραστικά τον εργασιακό χάρτη ακυρώνοντας κάποια παραδοσιακά επαγγέλματα και φέρνοντας στην επιφάνεια κάποια νέα, τα οποία σταδιακά ακολουθούν οι περισσότεροι προκειμένου να παραμείνουν ενεργοί στην αγορά εργασίας.

(περισσότερα…)

Η ώρα του Μηχανογραφικού -Οσα πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές!

Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2014

ena

Στις 24 Ιουνίου οι υποψήφιοι των Πανελλήνιων θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr ώστε να συμπληρώσουν το απαραίτητο έντυπο, το γνωστό Μηχανογραφικό δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν το Μηχανογραφικό 2014 θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 18 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και στη συνέχεια θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr και να υποβάλλουν το Μηχανογραφικό 2014 σε συγκεκριμένη προθεσμία:

Αρχικά κάνοντας κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση) και τελικά την οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση) μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα. Μέσα στην προθεσμία, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειο του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ. (βλ. παρ. Δ2).

Οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην χάσουν τις προθεσμίες, καθώς θα μπορούν να συμπληρώσουν τα Μηχανογραφικά Δελτία έως τη Δευτέρα 14-7-2014

Πηγή: www.iefimerida.gr

ΠΤΩΣΗ ΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΔΙΑ

Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2014

6129c7285ef041e58c7f2ba113cb90f4

Βάσεις πολλών ταχυτήτων αναμένονται για τα τμήματα των ΑΕΙ-ΤΕΙ, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό για την πορεία των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το «ΕΘΝΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα από τα βαθμολογικά κέντρα και τις θέσεις εισακτέων που έχουν ανακοινωθεί μπορούν να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα για τις τάσεις των βάσεων ανά επιστημονικό πεδίο.

Για να ολοκληρωθεί βέβαια το «παζλ» των Πανελλαδικών θα πρέπει να περιμένουμε τη συμπλήρωση των μηχανογραφικών δελτίων, προκειμένου να αποτυπωθούν οι προτιμήσεις των υποψηφίων.

Ωστόσο, τα πρώτα συμπεράσματα δείχνουν ότι στο 1ο επιστημονικό πεδίο θα υπάρχουν ανοδικές τάσεις στις βάσεις εισαγωγής, καθώς στα Αρχαία, πρώτο μάθημα αυξημένης βαρύτητας, οι επιδόσεις διαγράφονται καλύτερες από τις περσινές.

(περισσότερα…)

«ΚΛΕΙΔΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2014

1c5573f647cb40e4a1440d4373eef2d0

Σύμφωνα με έμπειρους εκπαιδευτικούς και αναλυτές βασικό ρόλο, που μπορεί να φέρει και ανατροπές της τελευταίας στιγμής στις φετινές βάσεις εισαγωγής, θα παίξει ειδικά ο τρόπος που θα συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο όσοι μαθητές δικαιούνται μετεγγραφές.

Το κατά πόσο δηλαδή θα προτιμήσουν σχολές που είναι μακριά από το σπίτι τους θεωρώντας βέβαια τη μεταφορά τους κατά την περίοδο της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.

Όπως είναι φυσικό η μεγαλύτερη ζήτηση ιδρυμάτων της περιφέρειας σε σχέση με πέρυσι αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τις βάσεις, καθώς αρκετοί υποψήφιοι θα προτιμήσουν να «ρισκάρουν», επιλέγοντας τη σχολή της προτίμησής τους στην περιφέρεια από το να σπουδάσουν απλά στην πόλη τους.

Ράβε – ξήλωνε 30 χρόνια στην Παιδεία. Υπουργός και αλλαγή στο εξεταστικό σύστημα!

Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2014

exetaseis

Σε «πειραματόζωα» εξελίχθηκαν οι μαθητές του Λυκείου από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, καθώς σε διάστημα 30 ετών άλλαξε ριζικά ή μερικώς το εξεταστικό σύστημα για την πρόσβαση στα τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης 10 φορές.

Σχεδόν όλοι οι υπουργοί Παιδείας των τελευταίων ετών θέλησαν να συνδέσουν τη θητεία τους στην «ηλεκτρική καρέκλα» του υπουργείου με μία αλλαγή του εξεταστικού συστήματος την οποία στο τέλος πλήρωναν ακριβά σε πολιτικό επίπεδο.

(περισσότερα…)

Βατά τα θέματα των εξετάσεων, αλλά…

Κυριακή, 15 Ιουνίου, 2014

eksetaseis-sxoleio-panelladikes-arxeiou

«Βατά τα θέματα των πανελληνίων εξετάσεων για καλά προετοιμασμένους υποψηφίους» ήταν η κοινή διαπίστωση των περισσοτέρων επιστημονικών ενώσεων σχετικά με τα θέματα των φετινών πανελληνίων εξετάσεων.

Πολλοί απόρησαν για έκφραση αφού βατά θέματα και μόνο για καλά προετοιμασμένους υποψηφίους δείχνουν ασύμβατες έννοιες. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ασύμβατες έννοιες, γιατί πέρυσι τα θέματα ήταν… άβατα και για καλά προετοιμασμένους υποψηφίους. Η έκφραση σημαίνει ότι τα θέματα δεν ήταν εύκολα, δηλαδή δεν θα τα λύσουν όλοι, αλλά οι καλά προετοιμασμένοι υποψήφιοι μπορούν να φτάσουν στο άριστα, αν έχουν κατανοήσει σε βάθος την ύλη, ώστε να μπορέσουν να απαντήσουν στα δύσκολα θεωρητικά ερωτήματα, που υπήρχαν σε πολλά μαθήματα.

(περισσότερα…)

Το μέλλον του διαδικτύου!

Παρασκευή, 13 Ιουνίου, 2014

605EC4C47E99C0563F215DCC2F372DAB

Τρεις φορές περισσότερα δεδομένα θα κυκλοφορούν στον Ιστό το 2018

Μέσα στην επόμενη τετραετία η παγκόσμια διακίνηση δεδομένων μέσω διαδικτύου θα τριπλασιαστεί, λόγω του αυξανόμενου αριθμού χρηστών, της αύξησης των συσκευών με δυνατότητες σύνδεσης στον Ιστό, της περαιτέρω αύξησης των ευρυζωνικών ταχυτήτων και της συχνότερης παρακολούθησης βίντεο.

Επίσης, θα παίξουν ρόλο νέοι παράγοντες ανάπτυξης που αφορούν το «διαδίκτυο των πραγμάτων», όπως οι τεχνολογίες διαδικτυακής σύνδεσης μεταξύ συσκευών (M2M), συμπεριλαμβανομένων των «έξυπνων» αυτοκινήτων.

(περισσότερα…)

Πανελλαδικές 2014: Τα θέματα και οι απαντήσεις για τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Πέμπτη, 12 Ιουνίου, 2014

panelladikes2014_534_355

Στο μάθημα «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» διαγωνίζονται σήμερα οι μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Δείτε τα θέματα που “έπεσαν” και τις απαντήσεις.

Με το συγκεκριμένο μάθημα τελειώνει το πρόγραμμα των εξετάσεων αλλά ο Γολγοθάς συνεχίζεται για τους μαθητές που διεκδικούν μια θέση στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας αφού ξεκινούν τα ειδικά μαθήματα.

Θέματα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
Απαντήσεις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Απαντήσεις θεμάτων από τον ΟΕΦΕ.

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ 2014-15!

Τετάρτη, 11 Ιουνίου, 2014

Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο τους εισακτέους των στρατιωτικών σχολών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

ΕΙΣΑΚΤΕΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ 2014-15

Κύρωση Κανονισμού Εισαγωγής Σπουδαστών/Σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.). για το εκπαιδευτικό έτος 2014−2015.

Τετάρτη, 11 Ιουνίου, 2014

ΦΕΚ που αφορά στην εισαγωγή στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

για το ακαδημαϊκό έτος 2014-15.

ΦΕΚ

Τα προγράμματα σπουδών Αρχαίων και Φυσικής!

Τετάρτη, 11 Ιουνίου, 2014

δείτε τα νέα προγράμματα σπουδών Αρχαίων και Φυσικής για το Νέο Λύκειο στο συνημμένο αρχείο.

Πρόγραμμα Σπουδών Αρχαίων και Φυσικής

Πανελλαδικές 2014: Τα θέματα και οι απαντήσεις της Ιστορίας και της Φυσικής!

Τρίτη, 10 Ιουνίου, 2014

PANELLADIKESSSS_534_355

Στην τελική ευθεία μπαίνουν αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων, που σήμερα εξετάζονται στα μαθήματα της Ιστορίας (θεωρητική κατεύθυνση) και της Φυσικής (θετική και τεχνολογική κατεύθυνση και των δυο κύκλων).

Και τα δύο αυτά μαθήματα, είναι αυξημένης βαρύτητας στον υπολογισμό της τελικής βαθμολογίας και συνεπώς οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα θέματα της Ιστορίας Θεωρητικής κατεύθυνσης είναι σε γενικές γραμμές αυξημένης δυσκολίας και απευθύνονται σε πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές με συγκροτημένη συνθετική σκέψη. Ιδιαίτερα τα θέματα Β2 και Γ1 απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και αντιμετώπιση.

Στην Φυσική, μόνο το θέμα Δ θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Σε γενικές γραμμές η δυσκολία και των 4 θεμάτων είναι ίδια περίπου με πέρυσι.

Η αυλαία των εξετάσεων πέφτει την Πέμπτη με τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, το οποίο είναι μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων, ενώ το Σάββατο 21 Ιουνίου αρχίζουν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Απαντήσεις θεμάτων από τον ΟΕΦΕ.

Πηγή: Newsit

Μεγάλη διάκριση μαθητών της Βαρβακείου σε διαγωνισμό του CERN!

Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2014

2A1D46A3AF203AC053927D45FEEAAEFA

Επελέγησαν μεταξύ 292 σχολείων για να πραγματοποιήσουν πείραμα στον επιταχυντή SPS

Το Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής της Αθήνας είναι το ένα από τα δύο σχολεία, μαζί με το ολλανδικό Κολλέγιο Ντομίνικους, που κέρδισε στο διεθνή σχολικό διαγωνισμό «A beamline for School» τον οποίο είχε διοργανώσει το CERN.

(περισσότερα…)

Τα θέματα σε Χημεία, Λατινικά, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών!

Παρασκευή, 6 Ιουνίου, 2014

panelladikes-thrania-660

Σε Χημεία, Λατινικά, Ηλεκτρολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών εξετάζονται σήμερα οι περίπου 80.000 υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους υποψηφίους της θετικής κατεύθυνσης, που θα διεκδικήσουν μία θέση στις ιατρικές σχολές, καθώς εξετάζονται στη Χημεία, δεύτερο μάθημα βαρύτητας για τις σχολές επιστημών υγείας.

Πάντως, έως τώρα μόνο η Βιολογία κατεύθυνσης δυσκόλεψε λίγο τους υποψηφίους.

Θέματα Χημείας
Απαντήσεις Θέματα Χημείας

Θέματα Λατινικών
Απαντήσεις Θέματα Λατινικών

Θέματα Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον
Απαντήσεις Θέματα Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον

Θέματα Ηλεκτρολογίας
Απαντήσεις Θέματα Ηλεκτρολογίας

Απαντήσεις θεμάτων από τον ΟΕΦΕ.

Πανελλαδικές: Τα θέματα σε Βιολογία, Νέα Ελληνικά, ΑΟΔΕ και Χημεία-Βιοχημεία – Οι απαντήσεις!

Τετάρτη, 4 Ιουνίου, 2014

6A487057C0131D9E91324742426CD49B

Με τα μαθήματα της Βιολογίας (κατεύθυνσης), Νεοελληνικής Λογοτεχνίας (κατεύθυνσης), Αρχές Οργάνωσης (κατεύθυνσης) και Χημεία – Βιοχημεία (κατεύθυνσης), συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, για τους υποψήφιους των γενικών λυκείων.

Θέματα Βιολογίας
Απαντήσεις Θέματα Βιολογίας

Θέματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας
Απαντήσεις Θέματα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

Θέματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων
Απαντήσεις Θέματα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Θέματα Χημείας-Βιοχημείας
Απαντήσεις Θέματα Χημείας-Βιοχημείας

Απαντήσεις θεμάτων από τον ΟΕΦΕ.

Οι αλγόριθμοι της ζωής μας!

Τρίτη, 3 Ιουνίου, 2014

8C41155D3CDEBE4CF7BEBC21B31E303C

Τους χρησιμοποιούμε καθημερινά κι ας μη συνειδητοποιούμε

Ακόμη κι αν δεν το συνειδητοποιούμε, οι αλγόριθμοι κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας.

(περισσότερα…)

Πανελλαδικές 2014: Tα θέματα και οι απαντήσεις σε Μαθηματικά και σε Αρχαία Ελληνικά!

Δευτέρα, 2 Ιουνίου, 2014

PANELLADIKES_THEMATA_566_355

– Βατά και χωρίς παγίδες τα θέματα – Κλιμακούμενης δυσκολίας τα Μαθηματικά
– Στα Αρχαία Ελληνικά το διδαγμένο κείμενο ήταν Ἀριστοτέλους Ἠθικὰ Νικομάχεια (Β1,1-4)

Απαντήσεις θεμάτων από τον ΟΕΦΕ.

Αναζήτηση
Κατηγορίες
Αρχείο

You are currently browsing the Blog ΒΟΓΙΑΤΖΗ blog archives for Ιούνιος, 2014.