Αρχείο Οκτώβριος, 2011

Παράταση εγγραφών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2011

Παράταση εγγραφών σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι παρατείνονται οι εγγραφές των εισαχθέντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2011.

Κατά την πρώτη εφαρμογή του ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου ένας μικρός αριθμός υποψηφίων δήλωσε ότι ανήκει σε ειδική περίπτωση πολυτέκνου, τριτέκνου ή κοινωνικών κριτηρίων,  επικαλούμενοι δικαιολογητικά μη συμβατά με τα απαιτούμενα στο Νόμο.

Το Υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται αντιμετώπιση του προβλήματος  κατ΄ εξαίρεση μόνο για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12, σύμφωνα με την οποία οι υποψήφιοι αυτοί θα εισαχθούν στην αντίστοιχη Σχολή της γενικής κατάταξης με βάση την βαθμολογία τους.

Ημέρα Σταδιοδρομίας

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2011

Τα Φροντιστήρια «ΒΟΓΙΑΤΖΗ» και η εταιρεία «Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας» σας ευχαριστούν για την μεγάλη συμμετοχή σας στην ανοιχτή εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011, στον Δημοτικό Κινηματογράφο Νέας Μάκρης με θέμα:

«Ημέρα Σταδιοδρομίας»

Αναζήτηση
Κατηγορίες
Αρχείο

You are currently browsing the Blog ΒΟΓΙΑΤΖΗ blog archives for Οκτώβριος, 2011.