Περισσότερα τα ερωτήματα στα ζητούμενα της Βιολογίας σε σχέση με άλλες χρονιές, βατά στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον. Αναλυτικά οι απαντήσεις και τι σχολιάζουν εκπαιδευτικοί

Σε Βιολογία και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον εξετάστηκαν σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) στις Πανελλήνιες εξετάσεις με το νέο σύστημα (ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα (Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης – κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Παράλληλα, σήμερα (27/5), οι υποψήφιοι Τεχνολογικής Κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-ομάδα Β’, που δίνουν με το παλιό σύστημα), έδωσαν τη δική τους “μάχη” στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας.

Σύμφωνα με φροντιστηριούχους και εκπαιδευτικούς, στη Βιολογία τα θέματα απαιτούσαν καλή προετοιμασία και άριστα διαβασμένους υποψηφίους. “Ήταν μεγάλης έκτασης, κάλυπταν μεγάλο εύρος της ύλης, ενώ στο Γ’ και το Δ’ τα ερωτήματα από τέσσερα που ήταν συνήθως, φέτος έγιναν πέντε”, σχολιάζουν.

Βατά κρίνονται τα θέματα στο μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, ενώ “δεν παρουσίασαν ιδιαίτερη δυσκολία στο σύνολό τους”, εξηγούν φροντιστηριούχοι.

Βιολογία Θετικών Σπουδών

ΕκφωνήσειςΑπαντήσειςΣχολιασμός

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

ΕκφωνήσειςΑπαντήσειςΣχολιασμός